Advokatska kancelarija Andrejić

Naša kancelarija pruža advokatske usluge iz svih oblasti prava

Iskusni i pragmatični

Naša kancelarija ima tim renomiranih profesionalaca sa značajnim iskustvom na tržištu

Mi pomažemo vašem poslu

Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge koja dodaje vrednost poslovanju naših klijenata

NAŠA KANCELARIJA

Advokatska kancelarija Andrejić je kancelarija sa sedištem u Beogradu. Pružamo usluge iz svih oblasti prava u cilju ispunjavanja potreba naših klijenata. Pružamo pravne usluge kako multinacionalnim kompanijama, tako i malim kompanijama i startupovima. Našu kancelariju su osnovali iskusni profesionalci sa velikim iskustvom. Stručnost našeg tima omogućava nam pružanje pravne pomoći po svim pitanjima i industrijskim sektorima. Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge koja dodaje vrednost poslovanju naših klijenata.

The Legal 500 editorijal je rangirao Advokatsku kancelariju Andrejić kao vodeću advokatsku kancelariju u Srbiji za 2021. Pomenuti editorijal je ocenio:

“Andrejic & Partners ‘pruža brzu i efikasnu uslugu‘. Njihov tim zastupa inostrane i domaće kompanije u velikim transakcijama koje se tiču nepokretnosti"

Izuzetna pravna usluga sa pragmatičnim pristupom orijentisanim na rezultate

Nastojimo da u potpunosti identifikujemo pravni i poslovni motiv klijenta i predložimo najbolje rešenje u datoj situaciji. Želimo da pomognemo klijentu da svoj cilj postigne na najbrži i najekonomičniji mogući način. Aktivni smo u svim poslovnim sektorima i pružamo usluge i pravnim i fizičkim licima. Pored uobičajenih pravnih usluga, naša kancelarija nudi savetodavne usluge u poslovima prekograničnih transakcija i u tom pogledu sarađujemo sa drugim kancelarijama širom regiona. Naš tim čine renomirani profesionalci sa značajnim iskustvom na tržištu.

Primarne oblasti prava kojima se bavimo

Bankarstvo i finansije

Naš tim savetuje klijente o svim pitanjima i izazovima vezanim za bankarske i finansijske usluge.

Parnica

Naš tim je uključen u značajan broj parnica, uključujući kako sporove velike vrednosti, tako i druge uobičajene parnične postupke.

Privredno pravo

Pružamo savete o svim vrstama pitanja korporativnog prava sa posebnim fokusom na osnivanje privrednih društava, komercijalne ugovore i korporativno upravljanje.

Nekretnine i građenje

Pružamo pravnu pomoć po svim pitanjima vezanim za izgradnju i promet nekretnina uključujući konkretno i postupak kupoprodaje, uknjižbe prava svojine kao i postupak izgradnje novih nepokretnosti.

Spajanja i preuzimanja

Imamo posebno iskustvo u oblasti koja se fokusira na komercijalne transakcije i složene poslove kupoprodaje pravnih lica.

Stečaj i reorganizacija

Naš tim je do danas radio na nekim od najkompleksnijih postupaka stečaja i reorganizacije. Imamo značajno iskustvo u postupcima stečaja i reorganizacije.

Rangiranja

Kontakt

+381 11 4383 612

Lokacija

Knez Mihailova 11-15, V sprat

11000 Beograd

Srbija

sr_RSSR