Kompanijsko pravo - Advokatska kancelarija Andrejić

Naša kancelarija pruža savete o svim pitanjima korporativnog prava. Imamo iskustvo u ovoj oblasti sa fokusom na komercijalne transakcije, pitanja inkorporacije, izradu sporazuma i odluka, pitanja korporativnog upravljanja, korporativnih promena i brisanja kompanija.

Naša praksa pokriva širok spektar korporativnih i transakcionih poslova, uključujući spajanja i preuzimanja, restrukturiranje preduzeća, ponude za preuzimanje, zajednička ulaganja i privatizaciju. Naš fokus je na davanju saveta, jasnih strategija u cilju postizanja povoljnih rezultata za poslovanje naših klijenata.

Pomažemo klijentima iz svih industrijskih sektora, uključujući energetiku i rudarstvo, nekretnine, telekom i medije, osiguranje, prehrambenu industriju, farmaceutsku industriju, bankarstvo, muzičku industriju i izdavaštvo, veleprodaju i maloprodaju itd. Naše razumevanje lokalne prakse i lokalnog tržišta, pomaže nam da pronađemo inovativna rešenja prilagođena potrebama naših klijenata.

Članovi našeg tima bili su uključeni kao ključni savetnici u neke od značajnijih transakcija koje su se dogodile u poslednjoj deceniji u Srbiji. Nedavno smo savetovali klijente u vezi sa transakcijom kupovine akcija u vrednosti od 25 miliona evra, kao i lokalnom ulaganju u vrednosti od približno 90 miliona evra.

KLJUČNI KONTAKT:

Aleksandar Andrejić

Aleksandar Andrejić

Advokat

sr_RSSR