O nama

Advokatska kancelarija Andrejić pruža usluge iz svih oblasti prava i sedište kancelarije je u Beogradu. 

NAŠ TIM

Advokatsku kancelariju Andrejić su osnovali profesionalci koji su učestvovali u sklapanju mnogih značajnih transakcija u Srbiji i susednim tržištima, a članovi našeg tima predstavljali su neke od najcenjenijih preduzeća u svetu, kao i banke, međunarodne organizacije, vlade, entitete u državnom vlasništvu, startapove i nevladine organizacije. Pored toga, naša firma je više puta pokazala svest o tržištu i internu fleksibilnost, omogućavajući joj da se brzo i uspešno prilagodi novim tehnološkim i pravnim izazovima. Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge koja dodaje vrednost poslovanju naših klijenata.

ISKUSTVO

Naš tim čine advokati sa značajnim iskustvom bilo kao nezavisni stručnjaci, tako i kao deo drugih reputabilnih kancelarija u Srbiji. Redovno sarađujemo sa advokatima koji su prepoznati kao lideri u svojim oblastima na svakom projektu za koji je možda potrebna specifična stručnost. Naš tim prilagođavamo prema potrebama klijenta i možemo uključiti stručnjake iz svih industrijskih sektora, u zavisnosti od slučaja.

NEZAVISNE RECENZIJE

Advokatska kancelarija Andrejić & Partneri je prepoznata od strane Legal 500 i IFLR 1000 kao vodeća advokatska kancelarija u Srbiji za godine 2021. i 2022. godini. Legal 500 i IFLR1000 su vodeći svetski pravni editorijali za ocenjivanje i rangiranje advokatskih firmi.

Da saznate više o ovom rangiranju pratite sledeći link.

 

KARIJERA

Rad u našoj kancelariji će vam pružiti priliku da učestvujete u nekim od najinteresantnijih i najizazovnijih transakcija na tržištu. Ukoliko vam je ta mogućnost interesantno, budite slobodni da podelite svoj CV sa nama.

sr_RSSR