O nama

Advokatska kancelarija Andrejić pruža pravne usluge sa sedištem u Beogradu. 

NAŠ TIM

Advokatska kancelarija Andrejić je osnovana od strane advokata sa iskustvom pružanja pomoći klijentima u nekim od značajnijih transakcijama koje su se dogodile na srpskom i regionalnom tržištu. Naša praksa se dosledno širi na različita područja pravnog spektra i uspešno se prilagođavamo novim izazovima koje tehnološke i tržišne promene uzrokuju našim kljentima. Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge koja dodaje vrednost poslovanju naših klijenata. Članovi našeg tima predstavljali su neka od najuglednijih preduzeća na svetu, banke, međunarodne organizacije, kao i vlade, državne subjekte, startupe i nevladine organizacije.

ISKUSTVO

Naš tim čine advokati sa značajnim iskustvom bilo kao nezavisni stručnjaci, tako i kao deo drugih vrhunskih kancelarija u Srbiji. Redovno sarađujemo sa advokatima koji su prepoznati kao lideri u svojim oblastima na svakom projektu za koji je možda potrebna specifična stručnost. Naš tim prilagođavamo prema potrebama klijenta i možemo uključiti stručnjake iz svih industrijskih sektora, u zavisnosti od slučaja.

NEZAVISNE RECENZIJE

Advokatska kancelarija Andrejić & Partneri je prepoznata od strane Legal 500 i IFLR 1000 kao vodeća advokatska kancelarija u Srbiji za godine 2021. i 2022. godini. Legal 500 i IFLR1000 su vodeći svetski pravni editorijali za ocenjivanje i rangiranje advokatskih firmi. 

Da saznate više o ovom rangiranju pratite sledeći linku.

KARIJERA

Rad u našoj kancelariji pružiće vam priliku da radite na zanimljivim i izazovnim transakcijama koje se dešavaju na našem tržištu i steknete neprocenjivo iskustvo koje vam može pomoći u karijeri. Slobodno podelite svoj CV sa nama.

Advokata sa kojima sarađujemo

Jurisdikcija u kojima radimo

Privrednih grana

sr_RSSR