ADVOKATSKA KANCELARIJA ANDREJIĆ: PARNICA 

Ponosni smo na iskustvo koje ima naš tim u oblasti parnice. Naš tim je uključen u značajan broj aktivnih sudskih predmeta uključujući i sporove velike vrednosti kao i sve druge parnične postupke. 

Naš savet je prvenstveno usmeren na izbegavanje sporova i sprečavanje parnica čineći napore da se potencijalne razlike reše mirnim putem, uzimajući u obzir poslovne ciljeve klijenta i zakonske i reputacione rizike koji mogu postojati. Međutim, kada je parnica neizbežna, naš tim stručnjaka daje smernice za sve vrste sporova. Uvek se trudimo da našim klijentima pružimo savete orijentisane na rešenje koji će uzeti u obzir kako pravne, tako i poslovne ciljeve.

Imamo tim poznatih regionalnih advokata i zastupamo naše klijente u velikom broju parničnih postupaka. Naš tim zastupa jednu od najvećih srpskih kompanija u značajnom broju izvršnih i parničnih postupaka. Takođe smo uključeni u nekoliko parnica velike vrednosti, kao i u prekogranične sporove širom regiona. Naš tim za rešavanje sporova spreman je da se bavi parnicama iz svih industrijskih sektora kao i građanskog prava uzimajući u obzir iskustvo stečeno tokom više od jedne decenije zastupanja klijenata.

 

KLJUČNI KONTAKT:

Vladimir Perić

Vladimir Perić

Advokat

sr_RSSR